Oaty Stollen Bites Flapjack v dárkovém balení, 280 g
Kód: 4937Detailní popis produktu
Sladké dobroty Cartwright & Butler
Ochutnejte naši novinku - flapjack, pečený s láskou v řemeslné pekárně! Tato lahůdka je připravena ze dvou druhů ovsa a obohacena o lahodný mix zlatého sirupu, kandované ovocné kůry a třešní, sušených brusinek a vánočního koření, které mu dodávají jedinečnou sváteční chuť.
Vrstva marcipánu a meruňkového jamu vytváří dokonalý kontrast a chuťovou harmonii. Na závěr je flapjack ozdoben florentskou směsí třešní, kandované kůry a mandlových lupínků. Tento flapjack je ideální sladkostí pro slavnostní chvíle, které si zaslouží něco speciálního.
Složení:
Oves (26,8 %), marcipán (18,7 %) (cukr, mandle (25 %), glukózový sirup, voda, invertní cukrový sirup, zvlhčovadlo: sorbitol; barvivo: lutein; konzervant: sorban draselný), meruňkový džem (10,7 %) (glukózový sirup, meruňkové pyré, cukr, želírující látka: pektin, regulátory kyselosti: kyselina citrónová, citrát trisodný; přírodní aroma, barvivo: směs karotenů; konzervační látka: sorbát draselný), slané máslo (Mléko, Sůl), cukr, zlatý sirup, směs kůry (pomerančová kůra, citronová kůra, glukózo- fruktózový sirup, sacharóza, regulátor kyselosti: E330, konzervant: E202), kandované třešně (4,3 % ) (třešně (48 %), glukózo-fruktózový sirup, cukr, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, konzervant: sorban draselný; barvivo: erythrosin), mandle, rozinky (rozinky, slunečnicový olej), sultánky (sultánky, slunečnicový olej), sušené slazené brusinky (brusinky, cukr, slunečnicový olej), tekutá glazura (voda, dextrin, granulovaný cukr, glukózový sirup, regulátor kyselosti: kyselina citronová; konzervant: sorban draselný), směs koření.
Nutriční hodnoty na 100 g: Energie kJ 1713, energetická hodnota 409 kcal, Tuky 14,9 g (z toho nasycené 6 g), Sacharidy 63,2 g ( z toho cukry 44,6 g), Vláknina 3,1 g, bílkoviny 5,3 g, sůl 0,26 g.
Alergeny: lepek, mléko, ořechy
Hmotnost: 280 g
Skladování: Uchovávejte v chladu a suchu. Po otevření spotřebujte do 3 dnů.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.